Furkan GÜNAYDIN - Okul Müdürü

08.08.1992 tarihinde Kastamonu / Abana ilçesinde doğmuştur. İlkokul ve Ortaokulu Bozkurt İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra Kastamonu Göl Anadolu Öğretmen Lisesini kazanıp 2010 yılında mezun olmuştur. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümü ve Kamu Yönetimi bölümlerini bitirerek 2016 yılında tamamlamıştır.

İlk görev yeri 2016 yılında İngilizce öğretmeni olarak Şanlıurfa Eyüp Göncü Anadolu Lisesi olup burada yaklaşık 2 yıl çalıştıktan sonra 2018 yılında önce Bingöl´ün Yayladere ilçesine tayin olmuştur. 2018 yılında Yayladere ilçesinde kısa bir süre çalışmanın ardından Bingöl´ün Karlıova ilçesi Şehit Hacı Alan A.İ.H.L´de müdür yardımcısı olarak görevlendirilmiştir.

Kendisinin de bir zamanlar öğrencisi olduğu  Bozkurt Ortaokulu´na 2021 yılında tayin olduktan sonra kısa bir süre müdür yardımcısı olarak görevlendirmenin ardından 2022 yılının başından beri okulumuzda müdür olarak görev yapmaktadır.